Filter

About

We zijn toe aan een volgende stap, we hebben onze nieuwe website online!!
Curacao Property Management gaat verder als CPM Real Estate
CPM Real Estate is een makelaar op Curaçao die u enthousiast helpt met het verkopen en verhuren van uw vastgoed.
Zowel residentieel als commercieel vastgoed willen we graag voor u verkopen.
Onze contacten in o.a. Nederland met andere makelaars en inversteerders dragten hier aan bij.
 
Als CPM Real Estate helpen wij graag uw huis te verkopen of verhuren.
 
Neem snel een kijkje op onze website.
 

Voor persoonlijke en deskundige begeleiding bij verkoop, aankoop, huur en verhuur van woonruimte op Curaçao bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven naar een passende dienstverlening waarbij de wensen van zowel verkoper, koper, huurder als verhuurder zorgvuldig op elkaar worden afgestemd.
Betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit zijn de eigenschappen die de meeste kans bieden op een succesvolle bemiddeling.

De verkoper/verhuurder;
Wilt u een woning of appartement te huur aanbieden, dan komt onze adviseur vrijblijvend bij u langs om het object op te nemen.
Mochten wij niet direct beschikken over de juiste kandidaat dan zullen wij middels onze internetsite, netwerk en eventueel een advertentiecampagne de woning aanbieden.

De koper/huurder;
Mocht één van onze woningen voldoen aan uw wensen dan maken we een afspraak voor bezichtiging. Als u enthousiast bent geworden dan nemen wij contact met de verkoper/verhuurder op om u voor te stellen. Mocht deze akkoord gaan met u als koper/huurder dan kan het verkoop/huurcontract getekend worden. Na ondertekening van de overeenkomst kan de overdracht op de afgesproken datum plaatsvinden. Voor de koper is dat na storting van de 10% borgstelling aan de notaris. Voor de huurder is dat na betaling van de Borg en de eerste maand Huur.

 

Overweegt u om een ​​tweede huis te kopen op het prachtige eiland Curaçao?

Of misschien hebt u al een huis en beseft u hoe belangrijk het is om uw huis te verlaten zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken tijdens uw afwezigheid?  U zou kunnen overwegen om een ​​vastgoed beheerder te gebruiken die voor alles in uw afwezigheid zorgt zoals kleine reparaties, tuinonderhoud, zwembadonderhoud, het legen van de brievenbus, enz. De beheerder kan bij vakantie verhuur ook de huurinkomsten verhogen en ervoor zorgen dat de gasten tevreden zijn. Als u op lange termijn uw huis wilt verhuren, kan de property manager de woordvoerder voor u zijn, dus u hoeft alleen maar achterover te leunen, te ontspannen en de huur te incasseren zonder enige hoofdpijn.

De betekenis van property management “zorgt voor, en is verantwoordelijk voor het eigendom van een derde partij”, en dat is wat we het beste doen!

 

 

 

 

Nieuw